Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Moottoriurheilun vedonlyönti

Moottoriurheilun vedonly�ntiEpätavallisen lämpimän talven jälkeen lumet ovat piakkoin häipyneet maisemista ja vuoden 2014 SM- ja MM-Rallikaudet ovat startanneet. MM-sarjassa on mukana paljon uusia kuskeja, joten kaudesta on tulossa vähintäänkin mielenkiintoinen.
  

Moottoriurheilun vedonly�ntiVedonlyönti moottoriurheilun puolella käy kuumana ja suomalaisten lupaava alku MM-rallin osakilpailuissa on näkynyt selkeästi peliaktiivisuudessa. Eniten suomalaiset varmasti tulevat kuitenkin veikkaamaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna ajettavaa Neste Oil Rallia, jossa suomalaiset kuskit ovat yleensä keränneet palkintosijoja.

Veikkausaktiivisuus ulottuu MM-rallin veikkauksen lisäksi myös muihin moottoriurheilulajeihin, joista Formula 1 on erityisen suosittu. Tuttujen lajien lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa Moto-GP, Nascar ja Superbike.

Vedonlyöntisivustot esimerkiksi RedBet tarjoavat parhaimmillaan bonuksia ja lukuisia eri kohteita ja vedonlyöntitapoja, joista suosituimmat ovat voittajaveto ja kausiveto. Onnea voi kokeilla myöauml;s veikkaamalla voittajan auton merkkiä ja valmistajaa. Palveluista löytyy usein lisäksi liveseuranta, jonka avulla kisoja voi seurata reaaliajassa tietokoneelta, tabletilta tai kännykästä.