Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Huolto / Motorhome

HuoltoalueRallisprintissä yleisölle tarjoutuu loistava tilaisuus tutustua kilpa-autoilun maailmaan myös huoltoalueella. Kaikista välineistä huolimatta suurin painoarvo huollon laadussa laskeutuu mekaanikkojen harteille. Hyvä kalusto on välttämättömyys kun suorituksia maksimoidaan huippuunsa, mutta tietenkin huippusuoritukset vaativat myös tekijänsä.

Motorhome in service parkHuollon yksi äärimmäisen tärkeä näkökulma on yhteistyökumppaneiden tavoitteiden täyttäminen. Tämän vuoksi pyrimme kaikilla osa-alueilla siisteyteen. Huollon toimintaa kilpailun aikana tarkkailtuaan ei voi kuin ihmetellä kaikki saadaan tehtyä. Kilpailun katselusuunnitelmaan kannattaa aina sisällyttää huollossa vieraileminen.

Motorhome -MYYTY / SOLD!! (tammikuu 2014)
MotorhomeTiimillä on käytössään nykyaikaiset ja siistit huoltotilat, joten kilpailujen väliset huoltotoimenpiteet onnistuvat helposti. Kilpailumatkat taitetaan huolto- ja edustuskäyttöön rakennetulla linja-autolla. Yheistyökaumppaneille näytt�vä huoltokalusto tarjoaa lisänäkyvyyttä sek� huoltopaikoilla, ett� maanteillä!
 

Motorhome night viewHuoltokalusto pitää sisällään kaikki mit� ikinä tarvitaan kuten: autonkuljetustilan, laajat huoltotarviketilat, nukkumatilat kuudelle, tv/dvd:n, keittön, ledivalaistuksen, saunan ja suihkun (only in sawo..) Tiimistä on muodostunut vuosien mittaan rallisprintissä tunnettu brändi. Ainutlaatuinen kalusto ja näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, ett� medioita.