Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Käyttöehdot

eng Terms and conditions / In English


Näitä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan
www.kosunenracing.com -sivuston (”sivusto”) käyttöön.

I. Tekijänoikeudet ja käyttörajoitukset
Kaikki tämän sivuston materiaali, tekijänoikeudet, tavaramerkit ja kaikki muut tämän aineiston immateriaalioikeudet ovat Kosunen Racingin tai aineiston omistajien omaisuutta. Poislukien lain nimenomaisesti sallimia tapauksia, tämän sivuston tai sen alasivustojen sisältöä ei saa käyttää, kopioida, lainata, muokata, kääntää, jakaa tai muutoin hyödyntää ilman Kosunen Racingin tai aineiston omistajan lupaa. Kosunen Racing pidättää oikeuden lisätä, poistaa tai muokata näitä Käyttöehtoja tai tämän sivuston sisältöä ilman eri ilmoitusta.

II. Vastuunvapauslauseke
Kaikki tämän sivuston sisältämä aineisto toimitetaan ”sellaisena kuin se on” ilman mitään takuuta esimerkiksi kaupallisesta hyödynnettävyydestä, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen tai muiden osapuolten immateriaalioikeuksien loukkaamattomuudesta. Kosunen Racing ei takaa, että sivustojen kaikki sisältö on virheetöntä tai täysin ajan tasalla.

III. Linkit muille internet- ja extranetsivuille
Tätä sivustoa lukuun ottamatta Kosunen Racing ei valvo tai ylläpidä sellaisten sivustojen sisältöä, joihin on linkki tältä sivustolta (”linkkisivut”). Kosunen Racing ei suosittele viittauksia linkkisivuihin tai tiettyyn kolmannen osapuolen tuotteeseen tai palveluun tällä sivustolla tai linkkisivustolla. Kosunen Racing ei ole vastuussa linkkisivustojen toimivuudesta tai niiden käytöstä.

IV. Vastuunrajoitukset
Kosunen Racing ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien vahingot, jotka johtuvat liiketoiminnan voittojen menettämisestä, ansiotulojen menetyksistä tai tietojen menettämisestä) jotka johtuvat tämän sivuston tai linkkisivustojen käytöstä tai käytön estymisestä, vaikka tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta olisi etukäteen ilmoitettu.

V. Käyttäjän toimittama sisältö
Kaikkea käyttäjän tälle sivustolle siirtämää tai välittämää aineistoa, tietoja ja muuta sisältöä (”Käyttäjän toimittama sisältö”) pidetään ei-luottamuksellisena ja tekijänoikeuksista vapaana aineistona. Täten Kosunen Racing ei ole ”Käyttäjän toimittaman sisällön” suhteen mitään velvoitteita tai sitoumuksia.

VI. Linkittäminen www.kosunenracing.com -sivustoon
Käyttäjällä on oikeus linkittää käyttäjiä tähän sivustoon muilta sivustoilta seuraavia linkittämisohjeita noudattaen: sivustosi ei saa herjata tai vahingoittaa Kosunen Racing tiimiä tai sisältää asiatonta materiaalia; Kosunen Racinglle kuuluvan aineiston ympärille ei saa tehdä kehyksiä tai muilla keinoin luoda vaikutelmaa, ettei aineisto ole Kosunen Racingn omaisuutta; nimeämme on käytettävä oikein. Linkittämisoikeus poistuu automaattisesti, ellei näiden käyttöehtojen sääntöjä noudateta. Käyttäjällä on oikeus tehdä linkki suoraan sivuston muille sivuille.

VII. Käytön tilastointi
Käyttäjistä voidaan kerätä tilastotietoa joiden avulla voidaan kehittää sivustoa jatkossa. Käyttäjästä ja sivuston käytöstä kerätään mm. seuraavat tiedot: ip-osoite, selainversio, näytön resoluutio ja ladattu sivu(t).

Copyright Kosunen Racing - Kaikki oikeudet pidätetään.