Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Kilpailukausi 2013 puhaltaa uudet tuulet ja ideat
PERJANTAI 23.11.2012 klo 11:20

Tarjolla näyttävä huolto- ja kilpailukalustoFord vetäytyi MM-sarjasta ja Kosunen Racing vetäytyy Future Cup-sarjasta. Tiimistä on muodostunut vuosien mittaan kaikkien tuntema "brändi". Kasvaneet osakilpailumäärät ja suuret välimatkat pistävät miettimään vaihtoehtoja. Mika Kosunen ajaa ensi kaudella valittuja rallisprint-, JM- ja rallikilpailuja.

Toisin sanoen Future Cup-sarjasta puuttuu 2013 pirteä keltainen Coltiainen. Tämä ei ollut helppo ratkaisu ja pieni (savolainen) takaportti pitää vielä jättää. Yhteistyökumppaneiden määrä, panostus ja mielipiteet ovat ratkaisevia tässä asiassa.

Yhden lehtimainoksen hinnalla näkyvyyttä vuodeksi!
Kalusto huoltopaikallaHaluatko tikkuaskin kokoisen mainoksen paikallislehden yhteen numeroon hintaa a' 500 €euroa vai mainostilaa samalla rahalla koko vuodeksi 1.1. - 31.12.2013! Kilpakalusto(i)ssa, huoltokalustossa (linja-auto), kisapaikoilla banderollisissa, Internet-sivuilla, suosituissa kisakoostevideoissa, facebook-sivuilla, erilaisissa tapahtumissa ja messuilla. Lähde mukaan hulluun projektiimme, ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Rallia Coltilla?
Ei, ei nelivedolla, eikä F-ryhmän M3:lla Bemarilla tai uusilla hinnakkailla R-luokkien laitteilla. Monet kirjoittavat foorumeilla, puhuvat penkalla ja todellisuudessa tekevät taas toisin. Kesästä 2012 lähtien tallissa on hiljalleen rakentunut ns. Trophy luokan Skoda Felicia. Pienen Häjyn paholaisen on kanssa hääritty hymy suunpielissä ns. harrastekalusto mielessä.

Tarkoituksena on rakentaa kalusto jollaisella kuka tahansa voisi halutesssaan aloittaa kilpailemisen. Mitä tapahtuu kun kuljettaja hyppää 'alitehoisen' etuvetoisen Skoda Felician puikkoihin? Viereen istahtaa aito Tientukkolainen sanavalmis savolaiskartturi. Ainakin on varmaa, että huumoria ei koostevideoista tule puuttumaan!