Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

24.3.2012 Suopunkiralli, Kemijärvi
MAANANTAI 26.03.2012 klo 10:57

Suopunkiralli päättyi valitettavaa vapaaehtoisesti pakoitettuun keskeytykseen. Ensimmäinen erikoiskoe eli tunturirallista osalle tuttu 30 kilometrinen Hanhikoski meni ihan ok. Ottaen huomioon, että tiet olivat meille täysin tuntemattomia ja alla oli vuosikertarenkaat, joista puuttui nastoja jo pätkälle lähtiessä.

On muuten kovavauhtista tietä, tuota olisi hieno päästä laskemaan ihan tuliterät pyörät alla. Huollossa vaihdettiin jo aivan raakileet renkaat edes vähän nastoja omaaviin ja ruuvailtiin iskareiden säätäjä.

Toinen erikoiskoe oli mukavaa kääntyilevää tietä, jossa päästiin ihan rallifiilikseen. Sitten siihen lopputulokseen. Kilpurin lämmät nousivat niin yläs , että pojat katsoivat parhaaksi jättää viimeisen 30 kilometrisen pätkän ajamatta ja kurvasivat kalustoon huoltoparkkiin. ps. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli katso humoristinen 25 minuuttinen videokooste!

Facebook tiimisivu: Monet ovat huomanneet, että käytämme tiedottamiseen myös sosiaalisen median Facebook-yhteisöpalveluun perustettua tiimisivustoa. Sieltä löytyy mieleenkiintoista juttua ja videota myös vuosien varrelta. Kannattaa liittyä! Nettisivustolla on kauden mittaan käynyt porukkaa yli 100:sta maasta, joten Coltainen kiinnostaa myös maailmalla.