Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Tour de savo -07, tuusniemi & kuopio
maanantai 20.08.2007 klo 00:15
kuopioKuluneena viikonloppuna kilpailtiin lauantaina Tuusniemen ja sunnuntaina Kuopion sprintissä. Aurinko suosi molempia kilpailuja, joten sadekelin pyöriä ei näillä reissulla tarvittu. Yleisönkin oli helppo huomata Coltin leventyneen. Itseasiassa kilpurin leventyminen tapahtui perjantain aikana, joten käytännössä testimetrejä ei ollut lainkaan. Tuusniemen ensimmäisiin mutkiin taitettaessa ei täyttä varmuutta ajoneuvon käytökseen ollut. Kisassa oli sitten helppo todeta, että tämä muutos olisi pitäny tehdä jo keväällä, niin paljon auton käytös rauhoittui.

Itse kilpailu meni levitetyn auton mittoihin tutustuessa, mutta nyt autoa pystyi viemään kuten kuljettaja tahtoi. Valitettavasti kilpailun jälkeen sunnuntai-iltana tallilla autoa vielä pikaisesti kokeillessa etuiskunvaimentaja sylkäisi öljyt tuulilasille. Toisinsanoen huoltohommiksi meni, vaikka tarkoitus oli vain puhdistaa renkaita. Alle asennettiin varatolpat/jouset. Seuraavana päivänä Kuopiossa saattoi siis olla ongelmia tiedossa kun iskunvaimennin ja jousi oli täysin erilainen.

Kuopion Nordic Solutions rallisprintissä auto sitten nypytti ja pompotti. Ensimmäisellä kierroksella tuli penkalta katsottuna tuli varmaan upeita sivuluisuja. Varsinkin maalimutkassa mentiin ihan oikeasti kylki edellä. Toisella ajokerta sitten "tuhoutui" heti ensimmäiseen 180 asteen käännökseen, joka valui pitkäksi. Aika ihme kyllä parani puolisen sekuntia, mutta se ei näissä pippaloissa riitä. Nyt pitää saada virheet karsittuja ja kääntää katseet kohti tulevia koitoksia.

PS: Urheilukanava lähettää koosteen Tuusniemen & Kuopion kilpailuista 05.09 klo 18:30 (uusinnat pe 07.09 klo 19:00 ja su 09.09 klo 15:15)