Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Asfalttikausi starttaa - Future Cup GOES Raasepori!
SUNNUNTAI 22.04.2012 klo 19:48

Suomen kesän ainoa kokonaan asfaltilla ajettava rallisarja Future Cup täyttää 2012 kymmenen vuotta. Sarja starttaa Raaseporin osakilpailu huhtikuun lopulla. Tästä sarja etenee eri paikkakuntien kiertämisen jälkeen niin, että lopulliset taistelut käydään lokakuussa Levillä!

Raaseporin Laattakeisarit rallisprint ajetaan Horsbäckin teollisuusalueella 29.4. Kivenkovaa osaamistaan kilpailussa näyttää yli 130 kuljettajaa. Itse reitti on kasvanut lisäpituutta liki kilometrin, joten ihan vanhasta muistista ei kannata laskea. Tiimi starttaa kauteen Coltin ns. 2011B-versiolla. Kansankielellä sanottuna lähes samalla autolla millä ajettiin 2011 viimeinen osakilpailu Isossakyrässä.

Pientä muutosta löytyy ahdinosastolta (a'ala FIN-turbo Oy), mutta ei mitään järkyttävää. Katsotaan pudottiinko kelkasta eli millaista kehitystyötä kanssakilpailijat ovat hieroneet. Tosin ehkä keskikesän kilpailussa nähdään kalustosta ns. 2012 spec-versio?! Se on varmaa, että tuumakaan ei anneta periksi ja kovaa saavat muutkin mennä! Raaseporin osanottajat ja tulokset läytyvät MUT-tulospalvelun sivuilta.

Seuraavat osakilpailut ovat heti perään 5.-6.5. Seinäjoella. Toivotaan, että kalustot säilyvät ehjänä tai monella edessä on unettomia äitä. Future Cup TV-ohjelmat näkyvät MTV-Maxilla sekä sarjan kotisivuilla televisiolähetyksen jälkeen! 2012 Tv-lähetykset

Vauhdissa mukana
Vuodesta 2010 mukana olleet Närhi Oy, Kuopion Kuljetus Kalusto Oy ja Raskassarja jatkavat vahvaa yhteistyötään tiimin kanssa. Kilpailussa tuskin jää näkemättä tiimin tukija Q8 Oils, jonka tarjoama loistava moottorin suorituskyky kaikissa ajo-olosuhteissa on meidän lajissa lähes kultaakin arvokkaampaa. Lisäksi yhtiän kokemus, tietotaito ja tahto kehittää uusia ratkaisuja on moottoriurheilussa suureksi hyädyksi.

Uusista tukijoista voidaan nostaa esille Iisalmen Oluset tapahtuma ja saman kaupunkin terassi ja yäkerho Janoinen Puuma. Siinä vasta yäkerho missä on luonnetta! Vauhdissa mukana ovat myös: Fin-Turbo Oy, JP-Autotuning, POP Pankki Siilinjärvi, Savon Kiinteistä Oy LKV, Neon2, Simetek Works Oy, J.Niemistä Oy, Lähivakuutus, Ake-Gears Oy, Artec Power, Pohjois- Savon Pienkonehuolto ja Toivalan Puu. Katso yhteistyökumppaneista lisää erilliseltä sivultaan.