Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

The-Comeback-Race: Lapinlahden asfalttisprint 08.06.2013 !
PERJANTAI 31.05.2013 klo 22:13

Titan handMitsubishi Colt EvolutionLääkärisetä kirjoitti lappuu, että sairasloma päättyy 7.6.2013 !!! Paluu kilpurin ja samalla nelivetoisen Coltin rattiin on tarkoitus suorittaa heti 8.6. Lapinlahden sprintissä. Käsi on täynnä titaania ja ei täysin normaali kisakuntoinen. Katsotaan mitä tästä tulee ja kuinka homma etenee. Muistona Lapinlahdelta on voitot vuosilta: 2010-2011-2012, eli kohtuullisen hyvä suora.

Tällä kertaa tärkeintä on kuitenkin palata kokeilemaan kuinka kisahommat luonnistuvat ja tuloksia katsotaan kilpailun päätyttyä. Pääasia, että käsi kestäisi täysipainoista kilpailemista. Ajotauko asfalttikapinoista ja nelivetoisen puikoista on syksyn Levin osakilpailusta saakka (~9 kk) , joten silläkin saralla tulee hiukan tasoitusta. Noh, treenataan etukäteen vaikka autonpesua!!

Lapinhden reitti: Lapinlahden reitti lienee perinteinen 2.7 km; Lähtö monitoimitalon pihalla, jonka jälkeen rakennusten kiertelyä. Omat mielenkiintoisen osansa luovat suojateiden hidastetöyssyt. Kaarteleva väliosuus lasketellaan 100 - 170 km/h vauhteja. Lopussa päästään isoa kovaa ja nopeudet nousevat 190 km/h kohdille. Tämän jäkeen käännytään käännytään 180 astetta pyörätielle, josta kiihdytys maaliviivalle.

ps. Katsotaan mitä tuleman pitää ja mihin päädytään!  Kilpailun tuloksia (ja ehkä jotain muutakin) voit seurata tiimin omalta kisasivulta!