Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Kesän bitumikapinat koputtelevat ovella ja kiire yltyy talleissa
PERJANTAI 01.04.2011 klo 01:04

Kierojen savolaisten metallitaidetta

Vuodeksi 2011 pistimme pienen keltaisen moottorin täysin uusiksi. Lohko repäistiin Scanian kuorma-autosta, kansi Mitsubishi Evo:sta ja kylkeen pultattiin uuden sukupolven turboahdin. Kyseessä on siis vuoden 2013 luokitusten mukainen World Rally Car moottori. Näillä eväillä kalusto on jälleen ainutlaatuinen maailmassa.

Tosin odottelemme vielä viimeisiä taikasanoja, jotta erikoisesta voimanl�hteestä saadaan kaikki hevosvoimat valloilleen. Lisäksi siirryimme kisamakkarasta salattiin ja salaisena aseena otimme käyttöön Kreikkalaiset kirsikka-pastillit.

Muutama kilpailija on jo saanut alkuvuodesta karvaasti kokea miä pumppubensa tekee näille turbomoottoreille. On nähty sulaneita mäntiä, läpihenkittäviä lohkoja kuin sytytystulppa sulkeisia. Toivotaan, että tiimin on moottori pitää tulevan kauden ajan metallit sisuksissaan. Painossa annamme tasoisusta, mutta toivottavasti edes yleisö viihtyy kesäkauden näiden laitteiden paukkeesta tai paukkamattomuudesta. Kesästä 2011 kannattaa nauttia voihan olla hyvinkin, että tästä luokasta vetäytyy kauden jälkeen jokunen kuljettaja.

Future Cup
Asfalttikauden aloittajaiset kurkistelevat jo ovella, vaikka savossa lunta on vielä haaroihin asti. Bituminpalat lent�v�t taivaalle jo 24.04.2011 Tammisaaressa kun pyyhkäistään Future Cup asfalttisarja käyntiin. Toivotaan, että silloin ei kovin paljon tiputtele lunta taivaalta. Eihän sitä tiedä jos savosta raahataan kisapaikoilla useampi nelipy�r�inen.

Kallavesj´ 2011 Kuopio-hallissa 1. – 3.4.2011
Lisäksi kevät tuo tullessaan Kallavesj-veneilyn ja vapaa-ajan messut Kuopio-hallissa 1. – 3.4.2011, jossa tiimin kalustoa voi ihmetell� Kuopion Urheiluautoilijoiden osastolla (A 22). Kuopiohallin ovet aukeavat perjantaina 1.4. klo 11.00. Veneilyn lis�ksi esill� on vapaa-aikaan liittyvi� tuotteita kalastusvälineistä kanootteihin ja kartoista karttaplottereihin. Tervetuloa!
Avoinna: pe 1.4. klo 11 - 18, la 2.4. klo 10 - 17, su 3.4. klo 10 - 17