Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.
Kaudelle 2013 "uudet kujeet", kiireisin ja iloisin mielin!
KESKIVIIKKO 09.01.2013 klo 18:12

Tarjolla näyttävä huolto- ja kilpailukalusto 2013 - ralli: Skoda Felicia + rallisprint: Mitsubishi Colt Evo WRCKesällä kilpailemme rallisprintissä tutulla 500 heppaisella Coltiaisella, tosin Future Cup asfalttisarjan jätämme väliin. Kaudella 2013 meidät voi bongata rallisprint-, JM- ja rallikilpailuista. Tavoitteena on rakentaa niin mielenkiintoinen kalusto kuin voimavaroillamme on mahdollista. Toivottavasti kaudesta tulee sekä hauska, että menestyksellinen! Kilpailujen lisäksi osallistumme vuoden aikana yleisötapahtumiin ja messuille.

"- Sata heppaa ja etuveto"
Mastercom Oy - PaikannuspalveluMeidät tunnetaan "Hulluina savolaisia" eli jotain pitää aina keksiä. Täysin uusi kokemus saadaan kun kuljettaja hyppää etuvetoisen ja sataheppaisen Skoda Felician puikkoihin. Vääntöä alias' Häjyn moottorissa lienee (laskennallisesti) se mitä Coltin yhdestä puolikkaassa sylinteristä irtoaa. Uskomattoman mahoton vekotin!Toivottavasti ihan kylmiltään ei tarvitse lähteä ja ennakkotestit palauttavat mieleen etuvetoisen niksejä. Ihan selvä on, että lähtöviivalla tulee olemaan perhosia massussa. Toivottavasti ensimmäiset erikoiskokeet eivät ole liian suuri järkytys.

Seurarintamalla tapahtuu liikehdintää kun Mika siirtyy TienTukko Racing:n kuuluisiin riveihin. Viereen pelkäämään istahtaa TTR:n savolaiskartturi Pasi Moilanen. Pojat vetää vuoden aikana rallia kujalla kunnes eteen tulee se hillitön kurvi. Tosin jätämme varauksen ns. Plan B":lle...

Mastercom Oy - Kiho"- Menestyminen vaatii hyviä yhteistyökumppaneita."
Vanhoista tukijoista pitää mainita Närhi Oy, Kuopion Kuljetus Kalusto Oy, Raskassarja ja yli 10 vuotta mukana ollut Kuopiolainen mainosilmeen luoja Neon2. Uusista tukijoista voisimme nostaa esille Mastercom Oy:n (Kiho) , Savon Teollisuuspalvelu Oy:n ja Martikaisen Konevuokraamo Oy:n. Mastercom Oy on tietotekniikan moniosaaja ja tarjoaa asiakkailleen laajasti tietotekniikkapalveluita. Vankka paikannuspalveluiden osaaja on kehittänyt paikannuspalveluiden Kiho-tuoteperheen: PikkuKIHO, KIHO, ja isoKIHO.

Martikaisen konevuokraamo Oy - www.martikaisenkonevuokraamo.fiMartikaisen Konevuokraamo Oy:n vuokrauspisteet palvelevat Kuopiossa, Juankoskella, Pielavedellä ja Lapinlahdella kaikissa rakentamiseen, remontointiin, puutarhaan, sähköntuotantoon tai hitsaukseen tarvittavien koneiden vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Savon Teollisuuspalvelu Oy - Työkalujen ja hitsauksen osaava erikoisliike.Savon Teollisuuspalvelu Oy on työkalujen ja hitsauksen osaava erikoisliike, jolla on 40 vuoden kokemus teknisenalankorjaus-, huolto-, kunnossapito- ja tuotantokoneiden laitteiden ja tarvikkeista.Vauhdissa mukana jatkavat myös Euromaster, Iisalmen Olutset, yökerho Janoinen Puuma, Fin-Turbo Oy, JP-Autotuning, Siilinjärven Osuuspankki, Neon2, Simetek Works Oy, Lähivakuutus, Ake-Gears Oy, Artec Power, Videoracing, Pohjois-Savon Pienkonehuolto ja Toivalan Puu jne. Yhteistyökumppanit »