Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Uutiset 2001

[13.10.2001] Ralli SM-nuoret
- 'Pronssimitalli taskussa vuotta 2002 odottelemaan!'

Viimeisessä osakilpailussa oli jaossa 1.5 kertaiset SM-pisteet, joita Kosunen Racing lähti tosissaan jahtaamaan. Loppupeleissä kukaan ei ehtinyt M.Kosusen vauhtiin, tuloksena siis voitto! Loppupisteissä tämä tarkoitti pronssia, kohtuullisen hyvin kun vielä ottaa huomioon että ensimmäinen kisa jäi kokonaan ajamatta...ensi vuonna tavataan!

[17.03.2001] Laukaahovi-Ralli
M.Kosusen kohdalle osui tällä kertaa EK 4:n kohdalla tilastotappio eli lunta lapioitiin auton sisältäkin lumihankeen päätyneen kaadon jälkeen. Mitään suurempaa vahingoa ei autolle eikä miehistölle tullut. Tiedettävästi tilanne on jo 'nollattu' ja homma jatkuu, joskin hieman remonttia on edessä.

[24.02.2001] Nuorten-SM / Urkuralli
Nopeilla ja jäisillä teillä Hämeessa Mika Kosunen taisteli Nuorten-SM sarjassa Opel Astralla. Ek:lle 1. Mika ajoi hienosti pohja-ajan. Erikoiskokeen yksi aikahan ratkaisee jos viimeisen erikoiskokeen jälkeen päädytään tasa-aikaan! Seuraavatkin erikoiskokeet sujuivat ongelmitta kärjen tahtiin. Saaputtaessa toiseksi viimeiselle ek:lle Mika oli Rami Räikkösen kanssa tasa-ajalla kolmantena.

Mika oli tilanteen tasalla ja lähti viimeiselle ek:lle kolmossija tähtäimessä, Astra lipesi kuitenkin hieman reitiltä ja Räikkönen ajoi pätkälle pohjat, Mika pohjista vaivaiset neljä sekuntia eli kovaa oli Mikakin tullut, aikaanhan sisältyi yksi ulkonakäynti!. Viimeisen erikoiskokeen pohja-ajan Räikkösen kanssa jakanut Timo Mäenpää kiilasi vielä lopullisissa tuloksissa sekuntilla Mikan ohi eli lopullinen sijoitus oli viides. SM-pisteissä Mika jatkaa kilpailun jälkeen neljäntenä.

[03.02.2001] Nuorten-SM / Suonenjoki ralli
Kosusen Mika ja kartturinsa Timo Väätäinen kävivät kokeilemassa vauhtiaan Suonenjoella. M.Kosusen panostus alkaa tuottaa tulosta, nimittäin Mika taisi yllättää kaikki myös itsensä ajamalla nuorten-SM luokan toiseksi. Samalla taisi kilpailukalenteri mennä aivan uusiksi eli eiköhän nähdä seuraavassakin nuorten-SM kisassa...

 

 

[24-26.08.2001] Neste Ralli Finland
- 'Kolmas sija luokassa täytti tavoitteet
'
neste ralliVuoden todellinen koitos tänä vuonna oli Neste-Rallin ajaminen. Kilpailu alkoi erittäin hienosti luokkapohjilla. Ensimmäinen päivä sujui pieniä jarruongelmia lukuun ottamatta muutenkin hyvin. Viimein päivän päättyessä sijoitus luokassa osoitti viidettä paikkaa, tästä oli hyvä jatkaa.

Lauantaina koettiin harmittava rengasrikko, jossa hukkaantui ylimääräisiä minuutteja, tämän jälkeen olivat taas jarrut hieman hukassa. Onneksi huolto pelasi ja jarruosat saatiin vaihdettua täysin uusiin. Sijoitus oli päivän päättyessä vaihtunut luokan kahdeksanneksi. 'Onneksi' viimeisenä päivänä oli jäljellä vielä noin 90 erikoiskoekilometriä.

Sunnuntai alkoi yli 40 km erikoiskokeella, jossa Mika ja Timo innostui uusilla jarruilla päästelemään luokan kovinta vauhtia, luokassa sijoitus nousi samalla neljänneksi. Seuraavalla ek:lla sijoitus nousi jo luokan kolmanneksi ja viimeisellä erikoiskokeen jälkeen sijoitus pysyi samana. Lopputulos Neste-Ralli Finland, takana 407 ek kilometriä => pienen n-ryhmän kolmas. Paljon kiitoksia kaikille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat tämän kaiken!

[18.08.2001] Nuorten-SM / Kerava
- 'Hyvin alkanut kilpailu kaatui tekniikan pettämiseen.
'
Mika Kosusen ja Timo Väätäisen kotiin tuomisena Keravalta oli 1 SM-piste, sijoitus kymmenes. Erikoiskokeilla joilla auto ja mies toimivat, vauhti näyttää riiitävän kärkiaikoihin. Vaihdelaatikko murheet pilasivat hyvin alkaneen kilpailun. Toisaalta nyt myös tiedetään paljonko Opel Astra kulkee ykkösvaihteella... Seuraavana edessä on Neste Ralli Finland eli MM-rallissa tavataan!